 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Pěna z játrové, nebo zvěřinové paštiky
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Paštiku vyšleháme se změklým tukem a doplníme nadrobno nakrájenou pažitkou. Zpravidla nemusíme solit. Pěnou potíráme slané pečivo, celozrnné rohlíky, či krajíčky černého chleba, nebo jí můžeme naplnit do rajčat, i paprik.
Obměny:
- s brusinkami, nebo rybízem - k našlehanému základu přidáme 1 ÷ 2 lžíce dobře okapaného brusinkového, nebo rybízového kompotu
- s křenem - do základu zamícháme asi 1 lžíci nastrouhaného křenu
- s pomerančem - pečlivě oloupaný pomeranč nakrájíme na tenké, drobné výseče a zamícháme k základu
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pěna z játrové, nebo zvěřinové paštiky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pena-z-jatrove-nebo-zverinove-pastiky">Recept: Pěna z játrové, nebo zvěřinové paštiky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pěna z játrové, nebo zvěřinové paštiky:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Masové
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|