|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Pečené vepřové ražniči
|
|
|
| |
Postup přípravy:Den před pečením si připravíme grilovací směs a to rozmícháním grilovacícho koření s několika lžičkami oleje. Maso nakrájíme a lehce naklepeme zhruba do velikosti půldlaně, lehce posolíme a pak vložíme do grilovací směsi a necháme odstát do druhého dne. Pekáč vytřeme plátkem slaniny a na dno pekáče položíme plátky slaniny. Maso položíme do pekáčku na slaninu. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a položíme na maso. Kabanos oloupeme, nakrájíme na kolečka a položíme na vrstvu cibule. Papriku nakrájíme na jemné proužky, dáme na kabanos a trošku osolíme. Nahoru dáme anglickou slaninu. Pekáč přikryjeme a dáme péct do trouby. Asi po půl hodině pekáč odklopíme a pečeme dál doměkka.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pečené vepřové ražniči, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pecene-veprove-raznici">Recept: Pečené vepřové ražniči</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pečené vepřové ražniči:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|