| Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Email šablony | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Omalovánky | DWN.cz | Počítej Kalorie | Recepty doma | FormOffice | Pletení | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Uzeniny > Špekáčky, párky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Opečené plněné párky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:20
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 1305x / 3x
Přidáno/změněno: 21.10.2014
Kategorie: - Maso - Uzeniny - Špekáčky, párky
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Příprava pokrmů - Zbytky - upotřebení

Inredience:

4 kusy párkov
2 kocky taveného syra (Lunex, Karička)
4 plátky údenej slaniny
postrúhaný údený syr na posypanie
olej Fritol
rajčiaky
papriky
uhorky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Surové párky najprv upravíme tak, že ich na koncoch narežeme podobne, ako upravujeme špekáčiky. V strede párku narežeme pozdĺžny otvor veľký asi 5 cm. Doň vložíme pol kocky taveného syra, párok ovinieme pásikom slaniny a konček slaniny pripevníme špáradlom o párok. Pripravené párky vložíme na panvicu s rozohriatym olejom a opečieme zo všetkých strán. Pred dopečením posypeme strúhaným syrom. Jedlo môžeme prípadne dochutiť soľou alebo korením. Podávame spolu s nakrájanou surovou zeleninou a chlebom. Párky môžeme podávať aj ako večeru so zemiakovou kašou alebo opekanými zemiakmi. Je to výborné a finačne nenáročné jedlo, ktoré sa aj ľahko a pomerne rýchlo pripravuje.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Opečené plněné párky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Špekáčky, párky
Špekáčky na vínu 10.11.
Plzeňská růže 24.10.
Dračí mls 13.12.
Plněné párky 08.07.
Domácí klobása 24.11.
Růžičková kapusta s klobásou Chorizo 23.01.
Špekáček v alobalu 28.12.
Kuřecí závitky s párkem 23.06.
Bramborová šlichta 09.06.
Jehněčí špíz 07.02.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0767s norob)