| Zbrojní průkaz | FormOffice | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Domácí účto | Email šablony | DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Pletení | EET Účtenky | Omalovánky | Rybář | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Houby Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Olomoucké ravioli

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 4355x / 11x
Přidáno/změněno: 6.7.2016
Kategorie: - Bezmasé pokrmy - Jídla se sýrem
- Těsta - Knedlíky - Noky
- Houby
- Mléko - Sýry

Inredience:

200 g olomouckých tvarůžků
200 g polohrubé mouky
2 vejce
100 g hub (nejlépe hříbků)
200 ml smetany
1 lžička hladké mouky
1 vetší cibule
olej
kmín
sůl
pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Z mouky, vajec a soli vypracujeme tužší nudlové těsto, z něj vytvoříme malé taštičky. Plníme je kousky tvarůžků a okraje pevně stiskneme (můžeme použít formičku). Necháme v chladu odpočinout do druhého dne, potom je ve slané vodě uvaříme doměkka. Zatímco se ravioli vaří, připravíme si omáčku. Na oleji osmahneme cibulku nakrájenou na kostičky, přidáme pokrájené hříbky, osolíme, okmínujeme, opepříme a podusíme. Když jsou houby měkké, přilijeme smetanu, ve které jsme rozmíchali lžičku mouky a za stálého míchání chvilku povaříme. Hotové ravioli rozdělíme na talíře a přelijeme omáčkou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Olomoucké ravioli:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Houby
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Konfugi těstoviny 18.10.
Farfale se sýrovým přelivem 18.10.
Plněný pangas 10.11.
Malovarské brambory 10.11.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Pstruh s houbami v alobalu 10.11.
Bramborové placky s houbami a kysaným zelm 24.10.
Vepřové řízky plněné praženicí a houbami 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0864s norob)