| Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Rybář | Omalovánky | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře na PC | FormOffice | Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Pletení | DWN.cz | Recepty doma | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Prorostlé (bůček, plecko, krkovička) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Nechranický měšec

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 10
Autor:
Zobrazeno/týden: 1282x / 3x
Přidáno/změněno: 27.4.2016
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Plodová - Rajčata
- Maso - Upravená masa - Nádivky

Inredience:

vepřová kotleta bez kosti
sůl
pepř
rajské jablko
cibule
párek
sekaná
míchané vejce s hráškem
hladká mouka



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Kotletu bez kosti naklepeme, osolíme,opepříme. Do středu masa přidáme vajíčko s hráškem,kousek párku, hranol sekané, půlku rajského jablíčka a dvě kolečka cibule. To celé zabalíme do tvaru měšce a převážeme nití.
Připravíme z jemně nakrájené a do tmava osmahnuté cibulky základ. Na tento základ položíme měšce a jemně osmahneme. Zalejeme vývarem a do měkka uvaříme.Až jsou měšce měkké tak je vyjmeme a z vývaru připravíme omáčku.Vývar (omáčku) zahustíme hladkou moukou a dochutíme. Podáváme s vařeným bramborem nebo s dušenou rýží popřípadě se smaženým hranolkem neboli dle chuti. Přeji dobrou chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Nechranický měšec:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Vepřové koleno jedna báseň 14.08.
Vepřové válečky 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0857s norob)