Formuláře ZDARMA | Email šablony | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | EET Účtenky | FormOffice | Rybář | Omalovánky | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Hromadné emaily | Recepty doma | Domácí účto |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Příprava pokrmů Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme
Pletené oděvy
Software for you...
FitLinie - zhubnou, zesílit
FormOffice - data, tisk, přehledy
VeseleHry.cz
HomePack3000 - PC doma
Formix SE - tisk formulářů
Rybar - profi záznamník
Recepty doma - zdarma
Pletení pro radost
Hromadná pošta



recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Naložené maso

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 22705x / 42x
Přidáno/změněno: 9.12.2009
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Marinády
- Příprava pokrmů - Večeře
- Speciality - Čína (na způsob čína)

Inredience:

1polévková lžíce solamylu
1vejce
1lžíce oleje
1lžíce magi
1lžíce worčestru
1lžička soli
1lžička mletého cukru
1lžička pepře
1lžička sladké papriky
1lžička pálivé papriky
1lžíce hořčice
1lžička vegety
1kg vepřového masa.



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Všechny ingredience smícháme.Maso nakrájíme a naklepeme.Na dno misky nalijeme trochu směsi a položíme na ni plátky masa,takto maso prokládáme.Pak ho dáme do ledničky na 24 hodin uležet.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Naložené maso:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Top recepty RSS - Nejsledovanější recepty
Příprava pokrmů
Palačinky
Katův šleh
Svíčková na smetaně od Davida
Bramboráky
Sekaná
Buřty v černém pivu
Houbová smaženice
Pečené kančí maso s česnekem
Naložené maso
Francouzké brambory

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Příprava pokrmů
Chlebíčková veka 14.10.
Tábornický dlabanec 14.10.
Carpaccio clasico 11.10.
Sýrový toast 11.10.
Toust se šunkou a sýrem 11.10.
Šumavská topinka 08.10.
Čočka v aspiku 08.10.
Tousty se sýrem 08.10.
Vejce na slanině 08.10.
Toust s jablky a nivou 08.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:


reklama
Copyright © 2018. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (3.08s norob)