| FormOffice | MojeUnikovka.cz | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Email šablony | Recepty doma | Pletení | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Listová > Kysané zelí Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Miš-maš podle Evy

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2944x / 2x
Přidáno/změněno: 9.8.2010
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Listová - Kysané zelí

Inredience:

0,5kg vepř.masa/plecko,kotleta,kýta..../
0,7l zavařovačka kysaného zelí
0,5kg brambor
(může být i víc)
velká cibule
sůl,pepř
olej nebo sádlo pod cibuli.



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

cibuli nasekáme a orestujeme na omastku,přidáme pokrájené,osolené,opepřené maso,opět orestujeme,podlijeme trochou vody a dusíme do poloměkka.Pak přidáme pokrájené kys.zelí,dusíme asi 20min.Nakonec přidáme pokrájené syrové brambory.Dodusíme doměkka,občas podléváme.
Když je vše měkké papáme.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Miš-maš podle Evy:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kysané zelí
Zelný bramborák 18.10.
Kuře v zelí 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Obědový pekáč 24.10.
Koložvárské zelí trochu jinak 24.10.
Kysané zelí s uzeninou 14.08.
Zapečené rybí filety s kysaným zelím 14.08.
Koloszvárské zelí 26.10.
Za málo peněz kupa jídla-výborného 25.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0544s norob)