kureci prsni rizek
olej
strouhanka
vejce
sul
tvrdy syr
kecup
horcice
cibule
brambory
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Rizky naklepeme, osolime, dame do misky z trochou oleje. Promichame a takto naolejovane rizky obalime strouhankou. V misce rozslehame 2 vejce. Maso ve strouhance namacime ze vsech stran ve vejci a ihned vlozime do rozpaleneho oleje. Okamzite vsak stahneme plyn (elektro) na mensi teplotu, aby se mirne smazily. Rizek osmazime z obou stran. Mezitim si na drobno nakrajime cibuli a osolime v misce. Nechame odlezet (cibule zmekne). Tvrdy syr jemne nastrouhame. Jako prilohu pouzijeme nejlepe brambory. Maso polozime na talir, pomazeme plnotucnout horcici, posypeme cibuli, navrch vetsi kryci vrstvou strouhaneho syra. Uplne navrch pokapeme kecupem.