| Pletení | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře na PC | Omalovánky | Rybář | DWN.cz | Domácí účto | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Email šablony | Recepty doma | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Marinovaná roštenka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 03:45
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 3228x / 4x
Přidáno/změněno: 8.11.2017
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Zadní
- Tepelně úpravená jídla - Rošt - gril
- Marinády - Ostatní

Inredience:

2 veľké cibule
4 strúčiky cesnaku
1 lyžica provensálskeho korenia
2 lyžice citrónovej šťavy
6 lyžíc olivového oleja
4 hrubšie plátky roštenky (asi po 180 g)
2 lyžice oleja
soľ a mleté čierne korenie



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Cibuľu s cesnakom ošúpeme, posekáme nadrobno a zmiešame s bylinkami, citrónovou šťavou aj olejom. Plátky roštenky (steaky) položíme na dosku alebo plochú misu a potrieme pripravenou cibuľovou zmesou z oboch strán. Prikryté ich odložíme do chladu a marinujem 3 hodiny.
Z povrchu mäsa zotrieme cibuľu aj cesnak. Vo veľkej panvici rozohrejeme olej a pri vysokej teplote mäso opekáme asi minútu z oboch strán. Potom teplotu znížime a z každej strany opekáme ešte 2 minúty (ak chceme mať krvavý steak) alebo 4 minúty (ružové mäso).
Hotové steaky osolíme, okorením a položíme na zohriate taniere.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Marinovaná roštenka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Hovězí maso
Guláš SAMURAJ 18.10.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Španělské ptáčky 10.11.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Česneková omáčka s hovězím masem 24.10.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Fazole s hovězím masem 13.12.
Špenátové lasagne II. 13.12.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Svíčková „Welington“ 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0701s norob)