| Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Rybář | Domácí účto | Recepty doma | Omalovánky | EET Účtenky | FormOffice | DWN.cz | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Email šablony | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso > Přední Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Mámino hovězí na paprice

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:50
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 3808x / 2x
Přidáno/změněno: 25.4.2012
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Přední
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

500 g hovězího boku /pupku nebo předního/
vývar z masa
1 střední cibule
olej
1-2 PL kečupu
paprika
kmín,sůl,pepř /dle chuti/
špetka kari koření
špetka bazalky
hovězí vývar
1 PL hladké mouky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso povaříme ve vodě až je skoro měkké a pak je vyndáme, nakrájíme na 10 cm kostičky nebo proužky. Na oleji osmáhneme na drobně nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme papriku, krátce promícháme ať se nám nepřipálí /byla by hořká/, pak přidáme vývar a zamícháme. Přidáme nakrájené maso, trochu kečupu, sůl, zamícháme a budeme dusit doměkka. Pak vyndáme podušené maso. Do hrníčku dáme studenou vodu, vsypeme hladkou mouku a dobře rozkvedláme. Pak ji vlijeme do omáčky a mícháme až trochu zhoustne. Pak přidáme hořčici, dochutíme kořením a dáme do ní maso, necháme projít varem a odstavíme.
(od babiny Febronie

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Mámino hovězí na paprice:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Přední
Guláš SAMURAJ 18.10.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Hovězí s fazolkami 25.07.
Prezidenský guláš 25.07.
Moravský pivní guláš 08.07.
Prezidentský guláš II. 28.12.
Hovězí houbový guláš 25.07.
Opilcova vzpruha 26.09.
Domažlické ragú II. 09.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0818s norob)