| Pletení | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Rybář | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Hromadné emaily | FormOffice | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | DWN.cz | EET Účtenky | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Sladké pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Madlenka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 3447x / 4x
Přidáno/změněno: 7.6.2009
Kategorie: - Sladké pokrmy

Inredience:

140 g moučkového cukru
8 žloutků
2 celá vejce
špetka soli
1/2 bal vanilínového cukru Dr.Oetker
160 g polohrubé mouky
1 KL Kypřicího prášku do pečiva Dr.Oetker
140 g másla



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

1. Cukr, žloutky a celá vejce šleháme elektrickým šlehačem na nejvyšším stupni otáček do pěny. Pak přidáme sůl a vanilínový cukr. Otáčky elektrického šlehače snížíme na nejnižší stupeň a přimícháme mouku smíchanou s kypřicím práškem. Nakonec zapracujeme rozpuštěné a zchladlé máslo.

2. Pečeme v podlouhlé, vymazané a vysypané formě nebo pekáčku při teplotě cca 170 °C po dobu 20-30 minut. Po upečení moučník posypeme trochou moučkového cukru a překlopíme na pracovní plochu na čistou utěrku.

3. Po vychladnutí rozkrojíme na 2 plátky a natřeme pikantní, nejlépe červenou marmeládou. Na marmeládu přiklopíme druhý plát a moučník necháme chvíli odležet, aby se marmeláda trochu vsákla do korpusu. Nakrájíme na řezy a pocukrujeme.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Madlenka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Sladké pokrmy
Cikánské řezy s nádivkou 18.10.
Rychlý perník na plech 18.10.
Ořechové kuličky od Evy 18.10.
Pařené buchty s tvarohom 18.10.
Kokosová kulička s překvapením 18.10.
Čokoládové muffiny od Janky 18.10.
Vafle s jahodami 18.10.
Kokosový perník 18.10.
Tiramisu z Mascarpone 18.10.
Čokoládový dort od Jiřího 18.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0876s norob)