 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Luxusní kokosové řezy s krémem
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky do bílků. Žloutky utřeme s cukrem, přidáme mouku s polovinou prášku do pečiva a nakonec zlehka zamícháme sníh z bílků.
Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech a upečeme.
Piškoty rozválíme a pokapeme rumem, kokos spaříme mlékem a necháme vychladnout. Máslo vyšleháme s cukrem, rozdělíme na 2 poloviny, jednu část promícháme s piškoty. Druhou část vyšlehaného másla promícháme se spařeným a vychladlým kokosem.
Na upečený piškot namažeme marmeládu, na ní dáme piškotovou náplň a na ní ještě náplň z kokosu. Luxusní kokosové řezy polijeme čokoládou a necháme v lednici zatuhnout.
Luxusní kokosové řezy můžeme při podávání ozdobit ušlehanou šlehačkou
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Luxusní kokosové řezy s krémem, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/luxusni-kokosove-rezy-s-kremem">Recept: Luxusní kokosové řezy s krémem</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Luxusní kokosové řezy s krémem:

SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Moučníky
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|