| Hromadné emaily | FormOffice | Pletení | Počítej Kalorie | Domácí účto | MojeUnikovka.cz | DWN.cz | Email šablony | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Recepty doma | Snadné hubnutí | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Lotriňské těstoviny

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 3200x / 14x
Přidáno/změněno: 7.2.2010
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s pivem
- Těstoviny
- Příprava pokrmů - Večeře

Inredience:

Pro 4 porce
40 dkg těstovin (kolínka)
30 dkg měkkého salámu
30 dkg sýra eidam
2 velké rajské protlaky
2 dcl čeveného vína nebo piva
tymián
2 střední cibule
tuk na vymazání pekáče



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Kolínka uvaříme do měkka. Na pánvi necháme v tuku zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme salám nakrájený na kostičky a rajský protlak a špetku tymiánu (ten dává celému jídlu chuť, ale musí se s ním opatrně, aby jídlo nebylo hořké). V okamžiku, kdy se směs na pánvi začne přichytávat, začneme postupně podlévat vínem nebo pivem, až se postupně všechno vyvaří. Poté v míse smícháme vzniklou směs s uvařenými kolínky, vše vložíme do vymaštěného pekáčku a zasypeme strouhaným sýrem. Pečeme v troubě při 180 stupních po dobu 35 - 45 minut. Lze jíst i později studené.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Lotriňské těstoviny:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Tepelně úpravená jídla
Dušené fazolové lusky 18.10.
Balíček na gril 18.10.
Maso v alobalu 18.10.
Selská omeleta 18.10.
Guláš SAMURAJ 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Zelný bramborák 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0646s norob)