| Zbrojní průkaz | Rybář | Recepty doma | Domácí účto | DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Pletení | Snadné hubnutí | FormOffice | Omalovánky | EET Účtenky | Hromadné emaily | Email šablony | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby > Sladkovodní > Losos Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Losos na francouzský způsob

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1936x / 5x
Přidáno/změněno: 8.10.2013
Kategorie: - Maso - Ryby - Sladkovodní - Losos
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

plátky lososa (podle počtu osob)
1 limetka
svazek čerstvého koriandru
svazek čerstvé petrželky
brambory (na přílohu)
1 pórek
250 g žampiónů
olej na smažení
trochu másla
sůl,kmín



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Plátky lososa osolíme, v mističce si připravíme nakrájený koriandr a petržel (ne celou) a zalijeme šťavou z limetky. Bylinky můžete dávat podle chuti, špatná není ani bazalka, či rozmarýn. Plátky lososa touto směsí potřeme, dáme do trouby péct, během pečení přidáme máslo, event. trochu podlijeme. Než se ryba upeče, osmažíme na oleji nakrájený zbytek petržele, žampiony a pórek s trochou drceného kmínu.
Losos se podává s vařeným bramborem a se směsí pórku a hub. Pokud máte dostatek času a náladu můžete k tomu nachystat místo vařených brambor, brambor šťouchaný. Je to vynikající!!!

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Losos na francouzský způsob:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Losos
Steaky z lososa 14.08.
Špagety s uzeným lososem a koprem 26.10.
Losos na víně II. 25.07.
Těstoviny s lososem a zeleninou 23.06.
Nakládaný losos 31.10.
Losos na másle s jablečnokřenovou omáčkou 11.10.
Losos se smetanovou omáčkou 13.09.
Lahůdkový losos 05.09.
Pečený losos od Lady 27.08.
Losos v bagetě s kaviárem 06.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (1.3106s norob)