![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Lívance Ovesné
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:V míse smíchejte ovesné vločky, mouku sůl a pomerančovou kůru. Postupně přilévejte za stálého míchání pomerančovou šťávu a mléko. Přidejte vaječné bílky. Teflonovou pánev mírně potřete olejem a zahřejte na střední teplotu.Nalijte do pánve tekuté těsto jen natolik, aby zakrylo dno pánve, a nakláněním pánve těsto rovnoměrně rozlijte. Nechte lívanec smažit, dokud se neobjeví bublinky a dokud spodní strana nezhnědne. Lívanec obraťte a smažte druhou stranu.
Zbytek těsta zpracujte stejným způsobem. Podle velikosti pánve bude směs stačit na 8 -10 lívanců.
Smíchejte sýr, hrozinky a pomerančovou kůru na náplň. Položte asi 2 lžíce směsi doprostřed každého lívance a stočte ho do roličky. Takto upravené lívance můžete přikryté uchovat přes noc v chladničce.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Lívance Ovesné, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/livance-ovesne">Recept: Lívance Ovesné</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Lívance Ovesné:
![reklama](img/reklama.jpg)
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Omelety, palčinky
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|