 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Kyjevský biftek
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Na rozpáleném oleji rychle osmahneme kotlety z obou stran, posypeme kmínem a cibulí a dusíme ve vlastní šťávě. Když se šťáva vydusí, podlijeme vývarem z Masoxu. Přiklopíme a dusíme do poloměkka. Pak maso vyndáme, do šťávy přidáme kečup a sójovou omáčku, zahustíme moukou rozmíchanou ve vývaru, přidáme tymián a provaříme. Když je šťáva hotová, prohřejeme v ní maso a podáváme. Jako příloha je vhodná rýže nebo opečené brambory.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kyjevský biftek, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kyjevsky-biftek">Recept: Kyjevský biftek</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kyjevský biftek:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Vepřové maso
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|