| Rybář | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Pletení | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Recepty doma | FormOffice | Email šablony | EET Účtenky | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Listová Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Kvašené šlapané zelí

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 5913x / 5x
Přidáno/změněno: 10.10.2014
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zavařování a konzervace
- Zelenina - Listová - Hlávkové zelí

Inredience:

30 kg podzimního zelí
1 balíček celého pepře
1 a půl balíčku kmínu
8 velkých cibul
vinné listy
křen
1 kg soli



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Příprava:
Zelí nakrouháme. Vložíme vše do vany a prosypeme solí, kmínem,pepřem a nadrobno nakrájenou cibulí. Necháme odležet asi tak 2 hodiny.
Potom zelí řádně promícháme a řádně (se sítkem ve výlevce) prošlapeme ve vaně. Vymačkáme v rukách a můžeme postupně nakládat do soudku či sklenic.

Na dno rozložíme vinné listy a pár „křenů“. Na ně postupně po částech klademe zelí, které prokládáme jablíčky a malou cibulkou.

Když je nádoba plná,vložíme na zelí prkénko či talíř (dle nádoby) a zatížíme čistě vypraným neutrálním kamenem (žula,křemen). Zalijeme čistou osolenou vodou studenou vodou a necháme v teple asi 14 dní kvasit.

Po vykvašení je možno zelí vybrat a nacpat do sklenic a 20 minut sterilizovat.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kvašené šlapané zelí:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Listová
Zelný bramborák 18.10.
Masová směs na tousty 18.10.
Kuře v zelí 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Sarma - pečené zelné listy 10.11.
Špenátové karbenátky 24.10.
Obědový pekáč 24.10.
Dušená kapusta se salámem 24.10.
Koložvárské zelí trochu jinak 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0645s norob)