 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Kvašené šlapané zelí
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Příprava:
Zelí nakrouháme. Vložíme vše do vany a prosypeme solí, kmínem,pepřem a nadrobno nakrájenou cibulí. Necháme odležet asi tak 2 hodiny.
Potom zelí řádně promícháme a řádně (se sítkem ve výlevce) prošlapeme ve vaně. Vymačkáme v rukách a můžeme postupně nakládat do soudku či sklenic.
Na dno rozložíme vinné listy a pár „křenů“. Na ně postupně po částech klademe zelí, které prokládáme jablíčky a malou cibulkou.
Když je nádoba plná,vložíme na zelí prkénko či talíř (dle nádoby) a zatížíme čistě vypraným neutrálním kamenem (žula,křemen). Zalijeme čistou osolenou vodou studenou vodou a necháme v teple asi 14 dní kvasit.
Po vykvašení je možno zelí vybrat a nacpat do sklenic a 20 minut sterilizovat.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kvašené šlapané zelí, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kvasene-slapane-zeli">Recept: Kvašené šlapané zelí</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kvašené šlapané zelí:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Hlávkové zelí
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|