Na dno kastrolu nasypeme kuskus a zalijeme vroucí vodou tak, aby vody bylo zhruba 1,5x více než kuskusu. Osolíme, kápneme trochu oleje a vaříme bez míchání na velice mírném plameni cca 2-3minuty. Poté necháme dojít pod pokličkou zhruba 10min. Mezitím si připravíme čerstvou zeleninu na ozdobení. Množství záleží na každém. Po 10min. kuskus nasákne všechnu vodu a můžeme jej buď přemístit do pánve s nepřilnavým povrchem nebo pokračovat v tom samém kastrolu. Přidáme kari a pepř, dosolíme podle chuti, přidáme máslo a mraženou zeleninu, za stálého míchání osmahneme na prudším ohni dokud se máslo úplně nerozhřeje a pak necháme na mírnějším plameni nejlépe pod pokličkou dokud zelenina nezměkne. Poté dochutíme sojovou omáčkou, zamícháme a ještě zhruba na minutu přiklopíme. Servírujeme tak, že na směs kuskusu s mraženou zeleninou naklademe jednotlivé druhy zeleniny čerstvé a ozdobíme strouhaným sýrem.