
|
Recept na Kuřecí jatýrka na červeném víně
|
|
 |
| |
Postup přípravy:ve větší pánvi zpěníme na oleji cibulku, přidáme rádně propraná kuřecí játra, (nesolit ! :) která orestujeme. - klasická příprava. Přidáme koření, krátce orestujeme a podlijeme červeným vínem - čím kvalitnějším, tím lepší - a dusíme. Víno necháme způli vyvařit, aby omáčka získala silnější chuť, dle chuti dosolíme. Červené víno s játry a kořením vytvoří "neodolatelnou" chuť a mě osobně nikdy na talíři nic nezbyde :). podáváme s rýží, nejlépe parboiled. Dobrou chuť :)
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kuřecí jatýrka na červeném víně, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kureci-jatyrka-na-cervenem-vine">Recept: Kuřecí jatýrka na červeném víně</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kuřecí jatýrka na červeném víně:

|