4 krůtí steaky - jeden 150g
250g žampionů
1 kostička smetanového taveného sýru
2dl smetany
2 lžíce sekané petrželové natě
margarín na pečení
sůl,pepř
těstovinová vřeténka jako příloha
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Steaky lehce naklepeme,okořeníme solí a pepřem.
Opečeme je z kažé strany 3 minuty na margarínu,
pak je vyjmeme a uložíme do tepla.
Očištěné žampióny nakrájíme na kostičky a opečeme
je na výpeku z masa dokud se z nich nevydusí přebytečná voda.
Poté k houbám přidáme kostku tav. sýru a smetanu.
Zahříváme tak dlouho než se rozpustí sýr.
Když je sýr rozpuštěný přidáme pokrájenou pet.nať.
Omáčku dochutíme podle chuti solí a pepřem
a přeléváme s ni steaky.
Podáváme s těst.vřeténky které připravíme podle návodu.