| Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Rybář | Pletení | Email šablony | Recepty doma | FormOffice | DWN.cz | Hromadné emaily | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné > Houbové Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Krkonošské Kyselo - bezlepková úprava

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1653x / 4x
Přidáno/změněno: 12.11.2015
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Houbové
- Dietní pokrmy

Inredience:

kvásek:
acidofilní mléko 1/2 litr
hl. mouka (bezlepková mouka) 3 lžíce
další:
sušené houby 2 hrsti (200g)
sůl
kmín
vejce 4 ks (3-5)
cibule
brambory



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Připravíme kvásek: do acidofilního mléka vmícháme hl. mouku a necháme chvíli stát.
Dáme vařit brambory.
Houby a kmín dáme vařit do poloměka (asi 10 minut). Přidáme kvásek a za stálého míchání zavaříme. Pod hrnec dáme plotýnku, aby se tolik nechytalo na dno. Vaříme asi 15 minut, až nebude při ochutnání cítit mouka. Přilijeme vodu, můžeme použít vodu z vařených brambor a osolíme.
Přidáme vedle na cibulce usmažená vajíčka a nakrájené uvařené brambory.


Pravé kyselo se vaří z chlebového kvásku, který je v podkrkonoší běžně v prodeji. Recept lze s normální hladkou moukou bez dalších úprav použít i pro lidi, kteří mají kyselo rádi a neseženou kvásek v obchodě.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Krkonošské Kyselo - bezlepková úprava:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Houbové
Myslivecká latina - polévka 26.10.
Sladko-kyselá polévka s kuřecím masem 08.07.
"Dršťková" polévka z hub 24.11.
Houbová polévka s krupkami 23.01.
Kyselo od Romana 15.12.
Polévka od Terezy 07.02.
Polévka z hlívy ústřičné II. 26.09.
Babiččina kulajda 27.08.
Kulajda s houbami od Evy 08.11.
Bedlová polévka 15.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.5945s norob)