Rybář | EET Účtenky | Hromadné emaily | FormOffice | Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Pletení | Recepty doma | Email šablony | Omalovánky | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Zapečené a pečené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme
FitLinie - zhubnou, zesílit
Recepty doma - zdarma
Hromadná pošta
Pletené oděvy
FormOffice - data, tisk, přehledy
Rybar - profi záznamník
Software for you...
Formix SE - tisk formulářů
VeseleHry.cz
Pletení pro radost
HomePack3000 - PC doma



recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Kramflek z brambor

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 39x / 5x
Přidáno/změněno: 13.9.2018
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Brambory

Inredience:

1 kg brambor
1 vejce
sůl,kmín
trochu pepře
3 lžíce hladké mouky
olivový olej



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Brambory oškrabeme a nastrouháme, přidáme vejce, sůl, trochu kmínu a pepře, 3 lžíce hladké mouky. Dobře promícháme. Pečeme na rozpálené pánvi s olivovým olejem do zlatova. Sůl přidáváme podle chuti.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kramflek z brambor:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Top recepty RSS - Nejsledovanější recepty
Zapečené a pečené pokrmy
Sekaná
Buřty v černém pivu
Pečené kančí maso s česnekem
Francouzké brambory
Bitky po kozácku
Kuře ala kachna
Zapečené těstoviny s brokolicí a smetanou
Srbská vepřová kýta
Krkovice v alobalu
Lasagne s mletým masem

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zapečené a pečené pokrmy
Kuřecí maso s hermelínem 06.11.
Citrónové kuře 06.11.
Zapečený pangasius 06.11.
Terezčino kuře 06.11.
Zapečené papriky se sýrem 06.11.
Kachna na zelí 06.11.
Šunkové špirály 31.10.
Krůtí maso na jablkách 31.10.
Valentýnské špagety 31.10.
Zapékané vřetena 31.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:


reklama
Copyright © 2018. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.7059s norob)