| Hromadné emaily | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Rybář | Domácí účto | Omalovánky | FormOffice | DWN.cz | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Recepty doma | Pletení | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Houby Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Králík na houbách a víně

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:20
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1313x / 3x
Přidáno/změněno: 12.12.2016
Kategorie: - Maso - Králík
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso
- Houby

Inredience:

králík
houby nebo žampiony
cibule
slanina
máslo a
lžička hladké mouky na zahuštění výpeku a deci červeného vína.
koření:
l lžička grilovacího kření a 1 lžíčka koření
divočina rozmíchané v ohřátém oleji a houbové koření



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Králíka rozdělit na díly prošpikovat slaninou,osolit a potřít kořením.Na pekáči rospustit nakrájenou slaninu a
spěnit na ní nakrájenou cibuli.Vložit díly králíka,
podlít vodou a péct v zakrytém pekáči.
Houby usmažíme v pánvi na másle.Při použití žamponů
rozpustím v másle zlatý bujon houbový od Magi.
Upečené díly králíka vyjmeme z pekáče,výpek rozmixujeme
a zaprášíme moukou,zasmahneme a přidáme decku vína a štávu prohřejeme.Do výpeku přidáme houby,promícháme
vložíme králíka a zahřejeme.
Vhodná příloha:vařené,opečené brambory,bramborový knedlík nebo i krokety.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík na houbách a víně:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Houby
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Konfugi těstoviny 18.10.
Farfale se sýrovým přelivem 18.10.
Plněný pangas 10.11.
Malovarské brambory 10.11.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Pstruh s houbami v alobalu 10.11.
Bramborové placky s houbami a kysaným zelm 24.10.
Vepřové řízky plněné praženicí a houbami 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0797s norob)