| FormOffice | Pletení | Omalovánky | Snadné hubnutí | Rybář | DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Email šablony | Domácí účto | Hromadné emaily | EET Účtenky | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Králík Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Králičí paštika

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 04:00
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 5356x / 6x
Přidáno/změněno: 7.3.2011
Kategorie: - Maso - Králík
- Maso - Upravená masa - Paštiky

Inredience:

králík 1 kg
bůček 1 kg
cibule
česnek
sůl
pepř
koření na králičí maso
popřípadě koření dle vlastní chuti



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Očištěného králíka dáme spolu se všemi přísadami péci tak dlouho, až se začne rozpadat. Je nutno dosti podlévat. Po upečení ještě za tepla obereme maso z kostí a vše 2x semeleme na masovém strojku. Nandat do kelímků a nechat vychladit. Je možno i zamrazit.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králičí paštika:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Králík
Králik na smetaně 18.10.
Králík pečený na víně s kedlubnami 10.11.
Králík na hořčici s vínem 26.10.
Králík Cibulák 24.11.
Králík na oleji II. 28.12.
Ušák na víně 25.07.
Dijonský králík 08.10.
Králík na slivovici 08.10.
Králičí stehna 09.09.
Eichnerův králík 05.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1263s norob)