| Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Rybář | Zbrojní průkaz | FormOffice | Domácí účto | Hromadné emaily | Formuláře na PC | EET Účtenky | Počítej Kalorie | DWN.cz | Snadné hubnutí | Email šablony | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso > Přední Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Kotlikový hovězí guláš

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 5
Autor:
Zobrazeno/týden: 1205x / 2x
Přidáno/změněno: 12.4.2016
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Přední
- Tepelně úpravená jídla - Guláše

Inredience:

1kg hovězí klížky
1kg cibule
40g mletá paprika
pepř
3 kostky masoxu
majoránka
česnek 5 stroužku
hladká mouka 3 lžíce
lžička hořčíce
20 dkg sádlo nebo olej



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vaříme v přírodě ,nakrájene maso na kostky opepřime a prohněteme,drobně nakrájenou cibuli necháme zesklovatit,přidáme maso a na slabém ohni,společně s paprikou,za častého michání dusíme ve vlastní šťavě,při dušení přídáme rozetřený česnek,když se šťáva vydusí přidáme trošku vody a kostku mosoxu,znovu necháme vydusit,stejným způsobem pokráčujeme až je maso měkké.Zprávidla již není třeba přisolovat,kostky masoxu jsou dosti slané.Nakonec v 1/2litru vody řádně rozmícháme mouku s troškou hořčice a za stalého michání guláš záhustíme,ochutíme majoránkou.Důležité je aby při záhušťování nebyl oheň silný jinak se nám začné mouka připalovat,proto je také důležité stále míchat.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kotlikový hovězí guláš:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Přední
Guláš SAMURAJ 18.10.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Hovězí s fazolkami 25.07.
Prezidenský guláš 25.07.
Moravský pivní guláš 08.07.
Prezidentský guláš II. 28.12.
Hovězí houbový guláš 25.07.
Opilcova vzpruha 26.09.
Domažlické ragú II. 09.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0885s norob)