| Domácí účto | DWN.cz | Formuláře na PC | Email šablony | Hromadné emaily | Pletení | Omalovánky | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Rybář | Snadné hubnutí | Recepty doma | Zbrojní průkaz | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Uzeniny Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Klobásy

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 15802x / 9x
Přidáno/změněno: 31.8.2009
Kategorie: - Maso
- Maso - Uzeniny

Inredience:

1.5 kg hovězí přední nebo skopové
1.5 kg vepřové libové
2 kg vepřové tučné

Koření na 5 kg masa :
1 rovná polévková lžíce sladké papriky
1/2 rovné polévkové lžíce pepře
1/2 rovné polévkové lžíce kmínu
2 dkg utřeného česneku
10 dkg soli
1 dkg práškového cukru
0,3 až 0,5 dkg sanytru
koření dávat již při nakládání masa



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Všechna masa nakrájíme na 5 cm kostičky. Promícháme sůl, práškový cukr a sanytr a po promíchání rozdělíme směs pro všechny druhy masa. Odděleně sůl promícháme s jednotlivými druhy masa a osolené maso naložíme do jednoho hrnce. Jednotlivé druhy položíme na sebe. Maso necháme uležet 2 dny při teplotě 8 až 10 stupňů C, nebo 4 dny při teplotě 0 - 5 stupňů C (nesmí zmrznout). Pak vyndáme a hovězí (skopové) maso umeleme na nejjemnějších otvorech. Namleté maso dáme do většího hrnce, přidáme asi 3/4 litru vody (nebo masový vývar - nesolit) a 1/4 litru vývaru z kůží. Rozpracujeme, přidáme nejprve kostky libového vepřového masa, řádně vypracujeme, promneme a přidáme tučné maso a promícháme. Umeleme přes otvory 5 - 8 mm. Po umletí jen lehce zamícháme (nesmí se promačkat). Plníme do střev (hodně natlačit) a pak udíme : 0,5 hodiny na 90 st. C 3,5 hod. na 40 až 60 st. C

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



diskuse Uživatelská diskuse k receptu Klobásy:

(1 příspěvků) 1

hodnocení
klobásy
Tak přátelé zatím nejlepší recept na klobásy co se na netu nachází 2x vyskoušeno opravdu super
Napsal: Pepa dne 18.2.2010 20:01:15


Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Klobásy:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Uzeniny
Špekáčky na vínu 10.11.
Rychlé vuřty 10.11.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Plzeňská růže 24.10.
Dušená kapusta se salámem 24.10.
Utopence podle Edy 24.10.
Bramborový guláš se smetanou 24.10.
Kysané zelí s uzeninou 14.08.
Kuřecí rolky v anglické slanině 14.08.
Rychlo-hemenex 13.12.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.2036s norob)