| Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | FormOffice | Email šablony | Pletení | DWN.cz | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Omalovánky | Rybář | EET Účtenky | Domácí účto | Snadné hubnutí | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Dušené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Kedlubny na smetaně

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:50
Počet porcí: 5
Autor:
Zobrazeno/týden: 6451x / 4x
Přidáno/změněno: 28.4.2012
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Kořenová - Kedluben
- Přílohy - Ostatní

Inredience:

4 velké kedlubny
špek
1 velká cibule
smetana sladká
sůl
cukr
ocet
mouka pol.výběrová
zelená petrželka nebo celerová nať



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Špek nakrájíme na malé kostičky a zprudka osmažíme.Nakrájenou cibuli osmažíme na osmaženém špeku.Kedlubny nakrájíme na kostky 1x1cm,trochu osmahneme na cibulce(pro zlepšení chuti a barvy můžeme přidat mrkev na kolečka a cuketu na kostky),osolíme,podlijeme vodou a dáme pod pokličku dusit.Až je měkká,zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně,případně i trochou světlé jíšky.Po odstavení z ohně přidáme nadrobno nakrájenou petrželovou ,nebo celerovou nať.Nakonec dochutíme solí ,cukrem, trochou octa.Před podáváním necháme alespoň 10 min. rozležet.Podáváme samostatně s přílohou brambor,nebo jako přílohu k masu či párku s bramborama.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kedlubny na smetaně:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Dušené pokrmy
Dušené fazolové lusky 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Králik na smetaně 18.10.
Špekáčky na vínu 10.11.
Špagety fazolkami v jogurtu 10.11.
Kuřecí srdíčka 10.11.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Rizoto s landšmítem 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0705s norob)