| Formuláře ZDARMA | Email šablony | Domácí účto | Rybář | Zbrojní průkaz | Recepty doma | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Omalovánky | Počítej Kalorie | FormOffice | Pletení | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Upravená masa > Mleté maso > Karbenátky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Karbanátky "královské"

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:15
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 2071x / 1x
Přidáno/změněno: 21.10.2013
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Maso - Upravená masa - Mleté maso - Karbenátky
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy

Inredience:

1 kg bůčku
30 dkg Nivy
trošku mouky na obalení
olej na smažení



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Bůček a Nivu nakrájíme na proužky, umeleme na masovém strojku, propracujeme a necháme proležet.
Po proležení tvarujeme karbanátky, můžeme je lehce obalit v mouce (není nezbytné). Pak smažíme.

Je lepší jíst je co nejteplejší!!!

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Karbanátky "královské":


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Karbenátky
Masovo-sýrové karbanátky 27.06.
Pečené karbanátky s bramborami 23.06.
Výborné karbanátky 08.11.
Čínské karbanátky 29.07.
Rybí karbenátky v kyselém nálevu II. 24.07.
Karbanátky v pivním těstíčku 13.05.
Karbanátky se sýrovou omáčkou 13.01.
Karbanátky od babičky 02.12.
Karbanátky s bílou omáčkou 09.11.
Rybí karbenátky v kyselém nálevu 15.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0826s norob)