         
         
         SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře.   více informací>> | 
       
         Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy   více informací >> | 
                
          
        
 
  
     | 
    
    Recept na Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:1. porce z kapřích filetů s kůží dobře osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme citrónem a lehce zakápneme olejem a v ledničce necháme alespoň hodinu odpočinout 
2. vypracujeme si těstíčko vyšleháním mouky, sektu, strouhaného parmezánu, limetkové kůry, soli a pepře 
3. jednotlivé porce kapra nejprve obalíme v hladké mouce, aby se těstíčko na filátka lépe chytalo, potom v těstíčku a ihned vkládáme do dostatečného množství rozpáleného oleje a smažíme dozlatova; podáváme s plátkem citronu či limetky 
4. podle vaší chuti můžete každou porci kapra se salátem doplnit lžičkou zakysané smetany smíchané s jemně sekanou mátou 
    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/kapr-ve-vinnem-testicku-s-parmezanem">Recept: Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem:
     
   
   
        
  
                 
            
     |