| Rybář | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Domácí účto | FormOffice | EET Účtenky | Omalovánky | Email šablony | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Kapr na křenu podle Jaroslava

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 5404x / 6x
Přidáno/změněno: 7.7.2009
Kategorie: - Maso - Ryby - Sladkovodní
- Maso - Ryby - Sladkovodní - Kapr
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy

Inredience:

2 ks křenového kořeně cca 20 cm
máslo
rybí koření
sůl
citrón
kapr cca 2 kg



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Nastrouháme dva křenové kořeny o velikosti asi 20 cm.Čím víc tím lépe.
Na dno většího hrnce,nebo pekáče,naklademe po celé ploše plátky másla.
Celé dno zasypeme asi centimetrovou vrstvou křenu.
Řízky kapra BEZ KŮŽE nasolíme,okořeníme kořením na ryby a pokapeme citronem.
Naklademe je na vrstvu křenu těsně vedle sebe.Na každý kousek kapra
položíme plátek másla.To celé zasypeme další vrstvou křenu tak aby kapr
nevykukoval.Čím víc křenu,tím lépe.
Pečeme pod pokličkou hodinu a půl na 200 stupňů.Podléváme po obvodě
vodou.Čtvrt hodiny před ukončením naklademe na vzniklou kůrčičku
plátky másla a naposledy podlejeme.
Jako příloha se podávají brambory m.m. a nezapomeňte že ryba musí plavat.
Výborný je k tomu víno.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kapr na křenu podle Jaroslava:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Ryby
Filé po čínsku 18.10.
Plněný pangas 10.11.
Pstruh na domácí způsob 10.11.
Pstruh s houbami v alobalu 10.11.
Mrkvové placičky s pangasiusem 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Steaky z lososa 14.08.
Zapečené rybí filety s kysaným zelím 14.08.
Pstruh s překvapením 13.12.
Grilovaný pstruh v alobalu s brambůrky 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0498s norob)