| Počítej Kalorie | FormOffice | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Omalovánky | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | DWN.cz | Rybář | Email šablony | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Pečené maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Kachna na medovině s červeným zelím

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 8
Autor:
Zobrazeno/týden: 2168x / 13x
Přidáno/změněno: 25.2.2016
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kachna
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso
- Zelenina - Listová - Hlávkové zelí
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

kachna
2 kachny
4 jablka
400 ml medoviny
hřebíček
drcený kmín
sůl
zelí
1 hlávka červeného zelí
100 g vepřového sádla
2 červené cibule
750 ml červeného vína
100 g rozinek
100 g loupaných mandlí
150 ml medu
sůl
ocet
(podle potřeby zahustíme chlebem máčeným ve víně)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Kachny omyjeme, odkrojíme krk a založíme křídla, řádně osolíme a posypeme kmínem. Do dutiny vložíme jablka napíchaná hřebíčkem.
Vložíme do pekáče prsama dolů na odkrojený a rozkrojený krk, podlijeme medovinou.
Pečeme v troubě na 150°C dozlatova, přeléváme výpekem a v půli pečení otočíme (asi po jedné hodině).
Podle potřeby podléváme vodou a poléváme vypečenou šťávou. Když je kachna měkká, dopečeme ji „na barvu“.
Kachnu po upečení vyjmeme z pekáče a vykostíme (rozpůlíme ji, odtrhneme hrudní koš, odřízneme křídlo a odštípneme konec stehenní kosti).
Vypečenou šťávu přivedeme k varu, podle potřeby zahustíme chlebem namočeným ve víně. Poté šťávu propasírujeme.
Cibuli nakrájíme nahrubo, červené zelí také.
V hrnci rozpustíme sádlo, na něm opečeme cibuli dozlatova, přidáme zelí a orestujeme, podlijeme vínem a dusíme doměkka. Osolíme, osladíme medem, přidáme rozinky a pokrájené mandle.
Na závěr dochutíme solí, cukrem a octem, podle potřeby dohustíme opět chlebem či vekou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kachna na medovině s červeným zelím:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Pečené maso
Maso v alobalu 18.10.
Kuře ve smetanové krustě 10.11.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Tandoori masala 24.10.
Ostré kuře 24.10.
Řecká stehýnka 14.08.
Vepřové válečky 14.08.
Kotlety z Texasu 14.08.
Gyros z Řecka 14.08.
Kuře v pečícím sáčku 13.12.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0724s norob)