| Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Hromadné emaily | Pletení | Zbrojní průkaz | Domácí účto | DWN.cz | Rybář | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | FormOffice | EET Účtenky | Email šablony | Recepty doma | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Těsta > Jídla z kynutých těst Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Jihočeský bramborák (cmunda)

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 5
Autor:
Zobrazeno/týden: 9924x / 7x
Přidáno/změněno: 5.1.2011
Kategorie: - Zelenina - Brambory
- Placky (bramboráky atd)
- Těsta - Jídla z kynutých těst

Inredience:

400 g brambor
250 g hrubé mouky
200 g jemné krupice
40 g droždí
4 vejce
0,5 l mléka
200 g vařeného uzeného masa
česnek, majoránka, pepř, sůl, pažitka, kmín drcený,
sádlo



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Uvařit brambory ve slupce, nastrouhat, přidat rozšlehané vejce, na drobno nakrájené maso (lze použít i Gothaj), česnek, sůl, koření, mouku s krupicí a rozdrobené droždí. přilijeme mléko, promícháme a vypracujeme hustší těsto, necháme 1 hod. vykynout. Vykynuté těsto rozetřeme na vymaštěný a krupicí vysypaný plech. Pečeme do červena na střední teplotu přibližně 45 min. behem pečení potíráme rozpuštěným sádlem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



diskuse Uživatelská diskuse k receptu Jihočeský bramborák (cmunda):

(1 příspěvků) 1

hodnocení
hodnoceni
vyborny
Napsal: jana dne 6.5.2011 20:49:22


Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jihočeský bramborák (cmunda):


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Jídla z kynutých těst
Cibulový koláč z kynutého těsta 18.10.
Langoše (pravé) 28.12.
Rychlá domácí pizza 15.12.
Beleše z ovesných vloček 23.06.
Chlebíčková veka 14.10.
Jihočeská krajkovice z droždí 11.10.
Rodinná pizza 08.10.
Těsto na langoše - dlouho vydrží 06.08.
Těsto na pizzu - italský recept 06.09.
Bochánky Šoldry s uzeným masem 16.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0841s norob)