| Počítej Kalorie | Rybář | Pletení | Domácí účto | Recepty doma | Hromadné emaily | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Omalovánky | DWN.cz | Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře na PC | FormOffice | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Pokrmy s vínem Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Jelení ragú

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 3608x / 3x
Přidáno/změněno: 26.11.2013
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Jelen
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem

Inredience:

800 g jelení zvěřiny (plecko, odřezky z kýty),
máslo,
100 g uzeného špeku,
cibule,
kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel),
cukr,
hladká mouka,
2 dl červeného vína,
vývar,
2 dl zakysané smetany,
mletá sladká paprika,
mletý pepř,
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Odleželou zvěřinu odblaníme, dobře omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kostky. V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme na kostičky nakrájený uzený špek, a když zesklovatí, vložíme na tuk drobně nakrájenou cibuli. Osmahneme a přidáme na kostičky nebo nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu. Vše krátce orestujeme, vložíme maso, zaprášíme mletou paprikou, osolíme, opepříme, přidáme lžíci cukru a za občasného míchání dusíme pod pokličkou doměkka. Podle potřeby podlijeme vývarem (můžeme i částí červeného vína). Měkké maso vyjmeme, šťávu zaprášíme hladkou moukou, povaříme, přidáme červené víno, zakysanou smetanu a podle potřeby okořeníme, případně přidáme cukr.

Poznámka:
Pokud chceme jemnější omáčku, po vyjmutí masa ji zaprášíme hladkou moukou, provaříme a pak ji prolisujeme nebo rozmixujeme. Pak přidáme víno, smetanu a omáčku dochutíme.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jelení ragú:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Pokrmy s vínem
Špekáčky na vínu 10.11.
Králík pečený na víně s kedlubnami 10.11.
Belgické kuře 24.10.
Kuřecí kostky s omáčkou z desertního vína 13.12.
Telecí pečené na rajčatech 13.12.
Koloszvárské zelí 26.10.
Králík na hořčici s vínem 26.10.
Losos na víně II. 25.07.
Čokoládovo-hruškové TRIFLE 25.07.
Kuře na mandlích 08.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0964s norob)