         
 
  
     | 
    
    Recept na Jehněčí nudličky pana Jiříka
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Maso odblaníme,nakrájíme na drobné nudličky osolíme,přidáme rozmarýn,zeleninu nakrájíme dle vlastní fantazie,ale nekrájel bych to na malinké kousky.Na pánvi necháme rozehřát olej maso vkládáme do poměrně hodně rozpáleného oleje a restujeme poměrně krátce-maso není tak háklivé jako h.roštěná,ale trochu bych to  k tomu připodobnil to znamená,že jak to přeženete s časem může se stát,že maso bude tužší.Jakmile je maso hotové tak scedíme tuk přidáme nakrájenou zeleninu a krátce orestujeme,zaprášíme hladkou moukou,krátce restujeme a zalijeme b.vínem a krátce provaříme a dochutíme-jedna rada na závěr může se stát,že směs bude kyselá po užitém víně tak použijte trochu cukru-umíto celkem pěkně srazit.Doporučuji podávat s restovanými bramborami-dobrou chuť    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jehněčí nudličky pana Jiříka, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/jehneci-nudlicky-pana-jirika">Recept: Jehněčí nudličky pana Jiříka</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jehněčí nudličky pana Jiříka:
     
   
   
        
  
                 
            
     |