| Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Recepty doma | Pletení | Domácí účto | Rybář | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | FormOffice | DWN.cz | Email šablony | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Pečené maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Jehněčí kýta na citronu a pepři

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:30
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 2624x / 4x
Přidáno/změněno: 20.1.2013
Kategorie: - Maso - Jehněčí maso
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso

Inredience:

Jehneci kyta - 1,5 kg
citron
pepr cerny
sul
rozmaryn
med
bile vino



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

kytu ocistime, pokud nedrzi tvar svazeme niti - pouze jednou.
kost obalime alobalem aby se pri peceni neznicila
nastrouhame kuru z citronu, citron rozkrojime a celou kytu potreme, posypeme nastrouhanou kurou, drcenym cernym peprem, osolime a pridame rozmaryn
takto nachystanou kytu vlozime na pekac a do trouby vyhrate na 220° na dobu 75-90 minunt.
po pul hodine peceni kytu vyndame, a polevame vyskvarenym tukem, toto delame kazdych dalsich 15 min
pred poslednima 15-ti minutama slijeme stavu a kytu potreme 2 lzicemi medu, vlozime zpet do trouby
nez se kyta dopece pripravime omacku
do slite stavy pridame 2dl vina a privedeme k varu, zredukujeme na 1/2, pridame 300 ml vody a 1/4 kosty bujonu, opet zredukujeme na 1/2

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jehněčí kýta na citronu a pepři:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Pečené maso
Maso v alobalu 18.10.
Kuře ve smetanové krustě 10.11.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Tandoori masala 24.10.
Ostré kuře 24.10.
Řecká stehýnka 14.08.
Vepřové válečky 14.08.
Kotlety z Texasu 14.08.
Gyros z Řecka 14.08.
Kuře v pečícím sáčku 13.12.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1231s norob)