| Recepty doma | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Rybář | Hromadné emaily | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Pletení | Email šablony | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | FormOffice | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Jehněčí maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Jehněčí gulaš

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2249x / 1x
Přidáno/změněno: 14.3.2015
Kategorie: - Maso - Jehněčí maso
- Tepelně úpravená jídla - Guláše
- Příprava pokrmů - Večeře - Teplá

Inredience:

špetka sadla
1kg cibule
sůl
provensalské koření
pepř
zelená paprika 2 ks
1,5 kg jehněčí žebra



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

nakrajime cibuli a osmahneme na sádle do zlatova.Potom přidáme cela žebra ,trochu soli,pepře i provensálského koření ale ne moc a nechame podusit.
Když jsou žebra hotová vyndáme je necháme je ochladnout a maso obereme bokem. Vememe ponorný mixer a zbytek vývaru rozmixujeme přidáme zelenou papriku kterou taky rozmixujeme a přidáme obrané maso, dochutíme a můžeme podavat s ( knedlikem,bramborem i chlebem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jehněčí gulaš:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Jehněčí maso
Jarní jehněčí hřebínek 08.07.
Skopová kýta po pastevecku 28.12.
Plněné papriky s barevnou rýží 15.12.
Jehněčí špíz 07.02.
Polévka ze skopového 06.11.
Zakarpatský šašlik 14.10.
Jehněčí špízy 15.10.
Skotská skopová polévka 16.08.
Jehněčí řízek v cibulovém těstíčku 25.06.
Skopová roláda s pikantní klobásou 25.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1371s norob)