| Pletení | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | FormOffice | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Počítej Kalorie | Email šablony | EET Účtenky | Domácí účto | DWN.cz | Rybář | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vnitřnosti > Játra Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Játrová paštika od Pepy

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 10
Autor:
Zobrazeno/týden: 3131x / 4x
Přidáno/změněno: 8.9.2013
Kategorie: - Maso - Vnitřnosti - Játra
- Pomazánky - Masové

Inredience:

50 dkg vepřových jater
25 dkg tlustého uzeného špeku
2 cibule
2 vejce
sůl 1lžička
pepř( čtvrt lžičky)
po půl lžičce:
sušený Tymián, Bazalka,
Oregano, Zázvor, Majoránka
2 lžíce hl.mouky
čtvrt l šlehačky
30 dkg syrového sádla



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Syrové sádlo nakrájíme na 2 mm plátky a těmi vyložíme formu ( na biskupský chlebíček).
Játra, cibuli a uzený špek rozemeleme v masovém strojku a dáme do větší mísy. Přidáme vejce, koření, mouku a na husto ušlehanou šlehačku. Vše opatrně promícháme a vlijeme do formy.
Tu přikryjeme alobalem a vložíme vše do většího pekáče naplněného vodou.
Pečeme cca 1 a půl hodiny v mírné troubě( 200 C). Necháme vychladnout ( do druhého dne) a vyklopíme. Můžeme ozdobit dle fantazie (bobkový list, jalovec,
červená/zelená paprika, feferonka, rajče,okurka atd.
Nebo nevyklopíme, do ledničky a jíme..nejlépe chutná
s domácím pečivem :-)
Dobrou chuť

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Játrová paštika od Pepy:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Játra
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Játra na pivě 24.10.
Ďábelská játra 04.10.
Staročeská jehla 25.07.
Kyjevské řízky 18.07.
Kuřecí játra na jalovci 08.07.
Kuřecí játra Jirka 24.11.
Benátská játra 28.12.
Těstoviny s drůbežími játry 15.12.
Drůbeží játra na židovský zoůsob 09.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1132s norob)