| Formuláře ZDARMA | Email šablony | Rybář | Snadné hubnutí | Domácí účto | Pletení | FormOffice | DWN.cz | Počítej Kalorie | Omalovánky | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Telecí maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Játra na šalvěji

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 2686x / 1x
Přidáno/změněno: 28.11.2009
Kategorie: - Maso - Telecí maso
- Maso - Vepřové maso
- Maso - Vnitřnosti
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

4 ks plátky vepřových nebo telecích jater
1 vejce
4 lžíce mouky
strouhanka -na obalení
1 velká cibule
1 lžíčka drobně pokrájené šalvěje
1 lžička tymiánu
1 pomeranč
1 dl vývaru z kostky(bujon)
olej na smažení
sůl a pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Játra poprášíme moukou,obalíme ve vejci rozšlehaném se šalvějí a tymiánem a ve strouhance.Na pánvi rozehřejeme olej a na něm po obou stranách játra osmahneme z obou stran.Potom osolíme a opepříme.
V pánvi potom necháme asi 2 lžice oleje a osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli,až zesklovatí.
Dále přilejeme pomerančovou šťávu,uvedeme vývar do varu a zalijeme játra touto omáčkou.
Přílohou jsou brambory a nebo rýže.
Recept je převzatý-leč vyzkoušený-přeji dobrou chuť

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Játra na šalvěji:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Telecí maso
Telecí pečené na rajčatech 13.12.
Telecí játra na smetaně 15.12.
Gordon bleu z telecího masa 25.07.
Pošírovaný telecí brzlík v telecím glasée, lanýžov 05.09.
Telecí na smetaně od Jiřího 02.09.
Telecí medajlonky s mandlovou kůrkou 06.08.
Telecí medajlonky na víně 26.02.
Paštika z telecích jater 31.10.
Vlaštovčí hnízda 24.10.
Telecí ragú na rajčatech 11.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1048s norob)