| Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Hromadné emaily | Domácí účto | DWN.cz | Rybář | Omalovánky | FormOffice | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Email šablony | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Jarní zeleninová polévka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 4914x / 2x
Přidáno/změněno: 30.6.2009
Kategorie: - Polévky
- Polévky - Zahuštěné - Zeleninové

Inredience:

1l kuřecího vývaru
1 malý pórek
80 g oškrábané mrkve, na tenko nakrájené
115 g listů špenátu
100 g mraženého hrášku
125 g smetany ke šlehání
2 žloutky z velkých vajec
1/2 lžičky kari
1/4 nového kření
1 lžička soli
1 lžička černého pepře



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Do velkého hrnce nalijte kuřecí vývar. Přiveďte k varu.
Z pórku odřízněte kořen a listy, nechte pouze bílou nať.
Nať nakrájejte na tenké plátky.
Do kuřecího vývaru přidejte mrkev a pórek. Snižte teplotu.
Zeleninu vařte 7-8 minut do měkka.
Listy špenátu srolujte do ruliček velikosti cigarety. Tence nakrájejte. Špenát a hrášek přidejte do vývaru. Vařte 2 minuty. Odstavte z plotny.
V malé míse smíchejte smetanu, žloutky, kari, nové koření, sůl a pepř.
Směs vmíchejte do polévky.
Vraťte hrnec na plotnu. Ohřejte při mírné teplotě. Nevařte.
Okořeňte podle chuti.
Podávejte s teplým čerstvým chlebem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jarní zeleninová polévka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zahuštěné
Kudlovská zelňačka 18.10.
Fazolová polévka na kyselo II. 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Špenátová polévka II. 14.08.
Aldova bramboračka 14.08.
Čočková novoroční polévka 14.08.
Bramborová polévka s bryndzou 13.12.
Jednoduchý rychlý boršč 13.12.
Myslivecká latina - polévka 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.072s norob)