| 
 
  | 
    |  | Kategorie receptů |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Recepty na email |  |  
    |  |  
 
 
 
  | 
    |  | Doporučujeme |  |  
    | 
 |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    | 
 |  
 | 
  |  |  
    |  
 
         
         | FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze
  více informací >> | Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy
  více informací >> |  
 | 
  
    |  | Recept na Jáhlový prejt s masem |  |  |  |  | 
 Postup přípravy:
 Vepřové koleno uvaříme doměkka ve vodě s bobkovým listem, celým pepřem, novým kořením a se solí na uzená masa. Koleno vykostíme a posekáme nahrubo. Spaříme jáhly, uvaříme je ve vodě doměkka, scedíme a propláchneme studenou vodou. Smícháme je s masem a dozlatova orestovanou sekanou cibulí. Ochutíme třeným česnekem a kořením a vzniklou směs dáme v pekáčku péct do vyhřáté trouby na 45 minut.Přílohy:
 kysané zelí a vařené brambory
 
 
  |  | Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jáhlový prejt s masem, zkopírujte si následující kód: |  |  
  |  | | <a href="http://www.varimerecepty.cz/jahlovy-prejt-s-masem">Recept: Jáhlový prejt s masem</a> | 
 |  |  
  |  |  |  | 
 
  Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jáhlový prejt s masem:
 
 
  
 
         
         | FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze
  více informací >> | Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy
  více informací >> |  |  
 | 
  | 
    |  | Nové-upravené recepty |  |  |  
    | Karbenátky |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Ostaní |  |  
    |  |  
 |