| Omalovánky | Rybář | Email šablony | FormOffice | Počítej Kalorie | DWN.cz | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Recepty doma | Formuláře na PC | Domácí účto | Snadné hubnutí | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Huspenina spravedlivá

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 7094x / 3x
Přidáno/změněno: 15.6.2009
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Zelenina
- Příprava pokrmů - Kuchyně studená - Tlačenky

Inredience:

vepřové koleno 1ks
cibule 2ks
nožka vepřová 1ks
česnek 3 stroužky
ocásek vepřový 1ks
pepř celý 8 zrnek
mrkev 3ks
špetka soli
bobkový list 4ks
voda 3,5 l
koření polévkové
ocet



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

do vody dáme vařit očištěné a umyté maso.přidáme všechno koření,mrkev a cibuli zbavenou jen vrchní slupky(vtlakovém hrnci použijeme menší množství vody). uvařené maso necháme vychladnout a vykostíme.polévku přecedíme,maso pomeleme a dáme zpět do polévky.hmotu promícháme,ochutíme,osolíme a vlejeme do srnčího hřbetu.ponecháme na několik hodin v chladném místě.podáváme s cibulí a octem

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Huspenina spravedlivá:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vepřové maso
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Obědový pekáč 24.10.
Vepřové řízky plněné praženicí a houbami 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0757s norob)