| Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Pletení | FormOffice | Zbrojní průkaz | Rybář | EET Účtenky | Domácí účto | Počítej Kalorie | Recepty doma | Omalovánky | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Plodová > Rajčata Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Hradní řízek

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 1
Autor:
Zobrazeno/týden: 2911x / 9x
Přidáno/změněno: 2.12.2014
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Plodová - Rajčata

Inredience:

200 g -vepřový řízek,nebo kotleta
30 g -olej
200 g -rajská jablka
50 g -cibule nakr.na proužky
3 ks-stroužek česneku
100 g -tvrdý sýr(ementalového typu)
-pažitka na zdobení
-tříb.pepř,sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso naklepeme,osolíme,posypeme steakovým tříbarevným
pepřem a dáme na rozpálenou pánev upražit(po obou stranách).Když je maso hotové odebereme jej a uložíme na teplé místo.
Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli,orestujeme,přidáme na plátky nakrájený česnek a
na plátky nakrájená rajská.Podusíme a když se rajčata začínají rozpadat dáme maso na talíř a směs na maso navršíme.
Nakonec bohatě zasypeme na jemno nastrouhaným sýrem.
Zdobíme nasekanou pažitkou.

Příloha-br.hranolky,rýže,chléb.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hradní řízek:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Rajčata
Tousty se šunkovou pomazánkou 18.10.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Grilovaná vepřová panenka s bazalkovým karamelem 24.10.
Rajská omáčka II. 14.08.
Kuře po italsku s parmezánem 26.10.
Salát s točeným salámem 04.10.
Směs na topinku z kuřecího masa 04.10.
Mleté maso zapečené s rýží 04.10.
Špagety s rajčatovou omáčkou 04.10.
Filety mořského vlka s olivami a sušenými rajčaty, 25.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0894s norob)