| Recepty doma | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Domácí účto | Pletení | Formuláře ZDARMA | FormOffice | DWN.cz | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Rybář | Hromadné emaily | EET Účtenky | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Omáčky teplé Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Hovězí po staročesku se švestkovou omáčkou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 3
Autor:
Zobrazeno/týden: 5218x / 6x
Přidáno/změněno: 29.6.2009
Kategorie: - Maso - Hovězí maso
- Tepelně úpravená jídla - Omáčky teplé
- Zelenina
- Ovoce - Povidla, marmelády, džemy

Inredience:

400 g vařeného hovězího masa
2 petržele
2 mrkve
2 bobkové listy
3 hřebíčky
několik zrnek celého pepře a nového koření
špetka tymiánu
300 g švestkových povidel
perník na strouhání
kousek chleba
citrónová šťáva
150 g vlašských a lískových ořechů
několik mandlí
100 g hrozinek
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Očištěnou zeleninu uvaříme vcelku do měkka. Zvlášť pak svaříme koření. Vařenou zeleninu propasírujeme, smícháme s vodou, ve které se vařila, přidáme vývar s koření a vmícháme povidla. Nastrouháme perník a kousek chleba, vmícháme do směsi a povaříme. Dochutíme citrónovou šťávou, přidáme nasekané ořechy, spařené a oloupané mandle, hrozinky, osolíme a promícháme. Hovězí nakrájíme na plátky, přihřejeme a polijeme omáčkou

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hovězí po staročesku se švestkovou omáčkou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Omáčky teplé
Česneková omáčka s hovězím masem 24.10.
Paprikovo zeleninová omáčka 14.08.
Rajská omáčka II. 14.08.
Kuřecí na hořčici II. 04.10.
Indická omáčka karí 04.10.
Výborná rajská omáčka II. 25.07.
Noky se sýrovou omáčkou 08.07.
Pomerančová omáčka II. 07.12.
Sýrová omáčka s kari 07.12.
Telecí játra na smetaně 15.12.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0842s norob)