| FormOffice | Hromadné emaily | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | EET Účtenky | Recepty doma | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Rybář | Snadné hubnutí | Domácí účto | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Houby > Žampiony Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Hovězí po burgunsku

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:30
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 6908x / 5x
Přidáno/změněno: 16.3.2014
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Zadní
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem
- Houby - Žampiony

Inredience:

1kg-hovězího masa zadního
4-bílé cibule
6-stroušků česneku
6-malých červených cibulí
10-malých žampionů
10-malých nových brambor
0,1kg-anglické slaniny
0,1kg-šunky
0,25l-červeného vína-polosladké
hladkou mouku
sůl,pepř,drcený kmín



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kosky a obalíme v hladké a osolené mouce,bílou cibulku nakrájíme na jemno a anglickou slaninu a šunku nasekáme na drobno.
Brambory očistíme pod vodou,ale neloupeme¬!
Červenou cibuli a česnek zbavíme slupky.
Žampiony oloupeme.
Víno si přelijeme do sklenice.
V hrnci si rozpálíme olej a osmažíme na něm maso do zlatova,pak maso vyndáme na
talíř.Do hrnce se zbytkem oleje dáme bílou cibuli a smažíme do zlatova,potom
přidáme slaninu a šunku-drobet vypečeme.
Na tento základ vložíme do hrnce maso,červenou cibuli,česnek a žampiony,vše podlijeme polovinou červeného vína a necháme dusit,kontrolujeme aby se nám maso nepřichytlo.Podle potřeby přidáváme vodu.
Dolijeme zbytek vína,přidáme pepř a drcený kmín,dle chuti.
Když máme maso měkké,přidáme brambory v celku!,dovaříme je do měkka.
Podáváme:
Jako příloha se dává polentová kaše----Která se u nás těžko kupuje!!!!!
Náhrada za polentu:bílý chleba,tmavý chleba.


Dobrou chuť

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hovězí po burgunsku:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Žampiony
Konfugi těstoviny 18.10.
Farfale se sýrovým přelivem 18.10.
Plněný pangas 10.11.
Malovarské brambory 10.11.
Pstruh s houbami v alobalu 10.11.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Kuřecí stehna na žampionech 24.10.
Nudle po Thajsku 24.10.
Ohnivá pánev čerta Barnabáše 14.08.
Zámecký paprikáš 13.12.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1079s norob)