100 g plátek telecího masa
hořčice
Náplň:
cibule
sýr Niva
vlašské ořechy
celerová nať
stroužek česneku
1 káv.lž. medu
rajčata
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Plátek zadního talecího 100g naklepeme opepříme a potřeme hořčicí z jedné strany necháme opéct na rozpáleném oleji z jedné strany.
Náplň = Oloupanou cibuli osmažíme do zlatova až hněda přidáme do ní za tepla nivu sýr, 2-3 drcené vlašské ořechy, podle chuti 1 snítku celerové natě,lehce osolíme, 1-stroužek prolisovaného oleje, 1 kávovou lžičku včelího medu. Směs promícháme.1-2 posolená rajčata opečeme nakrájené na plátky prudce na oleji.
Plátek opečeného masa naplníme směsí, celý svineme jako maso na ptáčky, ovážeme nití a dáme péci na olej stranou natřenou hořčicí.Podáváme s rýží,Kterou lehce pokryjeme opečenými rajčaty.( s rajčaty lze přidat i houby na konec i snítku petrželky.)