| Hromadné emaily | Počítej Kalorie | FormOffice | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | EET Účtenky | DWN.cz | Rybář | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Houby > Houby míchané Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Houbová polévka podle Petra

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 1150x / 1x
Přidáno/změněno: 17.9.2014
Kategorie: - Houby - Houby míchané

Inredience:

- 150g. čerstvých hub nebo 20g. sušených hub
- 50g. pohanky
- 4 polévkové lžíce oleje (nejlépe olivového může být i slunečnicový)
-2 polévkové lžíce mouky
- 40g. cibule (jedna větší)
- 2 hřebíček
- jeden česnek
- bobkový list
- 1 polévková lžíce zeleninového koření (sypká vegeta nebo podobné)
- 50 ml. smetany kyselé
- ocet
- petržel
- sůl a pepř
- 3/4 l vody



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Nasekat cibule a česnek na drobno , pokrájet houby a proprat pohanku pod vodou. Rozpálíme olej a lehce osmahneme cibuli. Přidejte houby a česnek a stále smažte. Přidejte sůl, zeleninové koření, pohanku a bobkový list a krátce promíchejte a potom podlijte vodou. Zvolna vařte půl hodiny, přidejte pepř, kyselou smetanu smíchanou s moukou, petrželovou nať a trochu vinného octa podle chuti. Krátce povařte a poté konzumujte.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Houbová polévka podle Petra:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Houby míchané
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Bramborové placky s houbami a kysaným zelm 24.10.
Vepřové řízky plněné praženicí a houbami 24.10.
Zapečené houby s hermelínem 08.07.
Kuřecí ragů s houbami 24.11.
"Dršťková" polévka z hub 24.11.
Houbové tousty se šunkou 23.01.
Vánoční zelňačka II. 25.07.
Pstruh na grilu 25.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0628s norob)