| Hromadné emaily | EET Účtenky | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Rybář | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Email šablony | DWN.cz | Pletení | Domácí účto | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | FormOffice |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Kořenová Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Holandská šťouchynice

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 04:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2335x / 1x
Přidáno/změněno: 24.6.2009
Kategorie: - Maso - Hovězí maso
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Brambory
- Zelenina - Kořenová - Mrkev

Inredience:

750 g hovězího masa
50 g másla
červené víno
sůl, pepř
1,5 kg brambor
5 cibulí
1 kg mrkve
kostka zeleninového bujónu
máslo
mléko (smetana)
sůl, pepř
Maggi



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso:
Máslo rozpustíme a teprve, když je dobře zahřáté, položíme na něj plátky masa. Posolíme, popepříme. Maso z obou stran osmahneme a když se maso „zatáhne“, přidáme červené víno a vodu. Podlijeme v poměru půl na půl tak, aby bylo maso ponořené. Přidáme rozmarýn, nejlépe čerstvý, a maso jím posypeme. Dusíme zhruba 4 hodiny, případně přiléváme víno a vodu. Maso se dusí tak dlouho, až se začne rozpadat. Servírujeme pak jen libové kousky a šťávou z masa poléváme bramborovou šťouchanici.
Brambory:
Vše oloupeme a očistíme. U cibule sloupneme nejen slupku, ale i první bílou vrstvu pod ní, protože by byla tvrdá. Brambory a mrkev rozkrájíme na kostky. Cibuli nahrubo nakrájíme. Vše hodíme do velkého hrnce a zalijeme vodou tak, aby v ní zelenina byla ponořená. Uvedeme do varu, přidáme zeleninový bujón a trochu soli. Vaříme cca 30 minut. Když jsou brambory měkké, slijeme vodu a šťouchadlem vše pořádně rozšťoucháme. Přidáme trochu másla a mléka (případně smetany). Můžeme dochutit kapkou Maggi a případně pepřem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Holandská šťouchynice:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kořenová
Mrkvové trojhránky 24.10.
Mrkvové placičky s pangasiusem 24.10.
Plzeňská růže 24.10.
Belgické kuře 24.10.
Vepřová panenka v kabátku 24.10.
Mrkev na kari 14.08.
Výborná rajská omáčka II. 25.07.
Vepřové v mrkvi 25.07.
Česneková pomazánka s mrkví 18.07.
Zelný salát s mrkví 18.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0688s norob)