| Formuláře na PC | Domácí účto | Pletení | Email šablony | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Omalovánky | FormOffice | DWN.cz | Rybář | Recepty doma | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Přílohy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Halušky - original,různé varianty

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 15668x / 4x
Přidáno/změněno: 2.7.2009
Kategorie: - Přílohy - Knedlíky

Inredience:

1kg brambor
1/2kg hrubé mouky
30dkg brynzy
30dkg slaniny



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

alespon 3L osolene vody / cca 3-4 lzicky / dame vařit. mezi tim si oloupeme brambory a nastrouhame na tvz. kasi na struhadle. Pridame hrubou mouku a vymichame testo. Do vařicí vody pres sito na noky vytlacujeme noky do vařící vody / pokud by se tvz. rozmočovaly přidame mouku - zalezi na kvalite mouky /.

Az halusky vyplavou na povrch jsou hotove - cca 3-5min.
Scedime , v pripade ze brambory obsahovaly hodne skrubu prolijeme horkou vodou. Smichame s brynzou a na vrch prelijeme rozškvařenou slaninou / spekem /.

Mnozstvi brynzy a slanininy muzete pouzit i v jinem mnozstvi - zalezi hodne na chuti a hlavne kvalite brynzy /letni nebo zimni / doporucuji pouzivat NEtermizovanou !!!

Misto brynzi muzeme použit podusene kysane zeli a rozskvarenou slaninu.

Dalsi obmenou jsou halusky s nastrouhanym tvrdym tvarohem a prelite maslem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Halušky - original,různé varianty:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Přílohy
Nastavovaná kaše II. 10.11.
Dietní hrnkové knedlíky 08.07.
Jemný houskový knedlík 28.12.
Bramborová šlichta 09.06.
Bramborová fučka 28.04.
Skvělá rýže 28.04.
Brambory se šlehačkou 07.02.
Knedlíky od dědečka 14.10.
Vařená nelepivá rýže 14.10.
Americké šťouchané brambory 11.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.864s norob)