| FormOffice | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Domácí účto | DWN.cz | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Email šablony | Pletení | Rybář | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Halászlé-rybí polévka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:50
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2210x / 9x
Přidáno/změněno: 8.6.2015
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Rybí

Inredience:

Ryby - vyčistené a zbavené šupín
nakrájame na "podkovy" cca 10-12ks (najlepšie z viacerých druhov : kapor,sumec,lieň,karas,podustva,nosáľ,jalec
pleskáč...)
hlavy z kaprov (2-3ks zbavené žiabrí)
vnútornosti rýb (ikry,mlieč,slezina,pečeň)
3-4l vody
údená slanina (pokrájaná na malé kocky
10-15 ks). Zelenina : 5-6 paprík
6-8paradajok
3-4 mrkvy
1-2 petržleny
1 zeler
petržlenová a zelerová vňať
2-3 cibule
7 strúčikov cesnaku
cca 0
750 g -1 kg zemiakov
Koreniny : soľ
mletá červená paprika
rasca
pikantná "chili"
alebo "tobasco"omáčka
(môžeme nahradiť mletou štipľavou paprikou).
Mletej červenej papriky 2-3 polievkové lyžice
ostatné podľa chuti
Pre vývar :
2-3 bobkové listy
po 3-4 ks celé čierne a nové korenie
1 polievkovú lyžicu soli



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vývar : Hlavy dáme variť do vriacej vody, do ktorej pridáme uvedené koreniny pre vývar. Varíme cca 7 minút.Vývar precedíme, z hláv oberieme mäso.
Celkový postup prípravy :
1/3 zeleniny a slaninu spolu osmažíme na oleji a odstavíme. Do veľkého hrnca nalejeme vývar, pridáme zvyšok zeleniny (2/3) a zemiaky. Po zovretí dochutíme koreninami, varíme až kým nezačnú mäknúť zemiaky (počas varenia občas premiešame). Nakoniec pridáme smaženú zeleninu (z ktorej sme zliali olej), ryby,vnútornosti, mäso z hláv a vňate (nesmieme premiešavať). Dovaríme tak, aby sa ryby nerozpadávali (cca 7min).
Kto nemá rád silnú rybaciu chuť, môže vývar vynechať (resp. nahradiť čiastočne, alebo celkom vodou). Ak nemáme možnosť zohnať paradajky a papriky (hlavne v zime a na jar), môžeme ich nahradiť lečom. Množstvo vody, ako aj prísad, regulujeme podľa počtu osôb a množstva rýb. Ak máme možnosť, halászlé varíme v prírode, v kotlíku.

Príloha: chlieb, čerstvé rožky, žemle

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Halászlé-rybí polévka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zahuštěné
Kudlovská zelňačka 18.10.
Fazolová polévka na kyselo II. 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Špenátová polévka II. 14.08.
Aldova bramboračka 14.08.
Čočková novoroční polévka 14.08.
Bramborová polévka s bryndzou 13.12.
Jednoduchý rychlý boršč 13.12.
Myslivecká latina - polévka 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0965s norob)